Wednesday, February 16, 2011

dup...dap...tinggal x berapa arie jew lagi...

hey ladies...
tinggal lagi 2 hari jew lagi 4 my engagement day..
nak kata 'ketaq' x adalah sgt..but takut 2 ader ler ckit coz takut apa yg anies harapkan x bjalan mcm yg anies harapkan..anies da siapkan serba ckit untuk majlis nie..nasib ada adik n kakak yg byk tolong anies bwt suma keja..n x lupa jiran ku yg tersgt sporting n byk tlg anies..
kalau harapkan anies sorang maybe x jadi ler keja..
anies bwt majlis nie kecik jew..x dak ler besar bagai nak rak..
just 4 family n close fwenz jew..makanan pun simple jew..
kelmarin anies da bwt pelamin ckit...x mau kelam kabut utk esok nak bwt keja..
nanti anies update lepas majlis ptunangan anies yer...


~Selamat bertunang 2 both of us~




anies muy hermosa

5 comments:

  1. sedeylah.xdpt tgk k.anies btunang..kah mmg nk p sgt².tp ada kndri sbelah arwah abah..xdpt nk elak la..sorry yew k.anies :'(..tp jgn lupa tngkp pic bnyk² taw..hehe...msti meletup kn mjlis toe...

    ReplyDelete
  2. lor...mcm mana leh clash date nie..
    potong stim btol ler...
    x per la...nak bwt mcm mana kan...
    nanti kak anies snap pic..x dak makna nyer nak meletops..
    bwt kecik2 jew...

    ReplyDelete
  3. Biggy Congrats Gal! Alhamdulillah. Pasni nak jadi isteri orang plak. Aku doakan yang terbaik utk ko dan adeq! Amin... ;)

    ReplyDelete
  4. thanks...
    sory coz aku x riuhkan aku nyer tunangan day..
    but apa yg pasti my wedding day pasti aku akan riuh k...

    ReplyDelete