Thursday, March 31, 2011

~my bekas hantaran~

askum ling2...

anies da beli bekas hantaran 4 my wedding day...sbnr nyer anies da beli bekas hantaran nie bulan 1 lagi...
anies tgk dlm arma wedding couture last year...tros heart...anies pernah ler jgk tanya dia dkt mana nak dpt bekas 2...
dgn harapan dpt ler jwpn daripd arma...apa kan daya...sampai ke sudah nan ado khabaran...al maklum ler org berniaga...mana blh slhkan diaorg...sapa nak rugi babe...
ingat x dpt da ler bekas 2...hari btuah anies dtg jgk...ada sehari 2 anies tgh melayan katalog ikea...bagus punya dok belek(tengok)....zuuuppp...anies jumpa bekas sebijik mcm arma...apa lg...tros mengajak en. tunang pergi kl semata-mata bekas 2...
yesss...finally,so arma x mo gtau pun x per...anies rembat 10 tros...senang ckit...mana ler tau nanti ada jew hantaran yg nak di tambah...

*anies ingat nak bwt sewa jgk nanti but after my wedding ler...anies nyer wedding bulan 7...
so b2b penang klu nak sewa bekas hantaran anies boleh ler email anies...

nurzuvanies_anies@yahoo.com

bekas yang di atas 2 tau...

cantik x...????

Wednesday, March 30, 2011

kay el trip...

hye ladies...

last week arie sabtu anies, en. tunang n sedara g jengjalan makan angin ke kay el...sebenar nyer g sana pun pasal ada kenduri my fwenz nyer abg kawen...so sambil g kenduri 2 kena make surekan ler dpt g jengjalan...
kenduri fwenz anies 2 arie ahad...b4 that anies nak say thanks dkt en. ishar haslan coz sediakan tempat tdo utk kami...abis jew kenduri fwenz anies 2 tros anies n da geng g ronda2 ler di kay el...nak tau 1 benda x...anies n da geng nak pergi klcc tp last2 kami blh sampai ke ikea...hehe...lawak btol...
x mo crita panjang2 ler..
layanzz jew pic kay el trip nie...








muka x mandi pagi...










mahal jgk erk parking dkt sana...



~aniesmuyhermosa~



Thursday, March 24, 2011

wedding shuzzzz....

ding dong...
a few weeks ago anies ada pegi jengjln dkt qb...bagus punya jalan, ternampak boutique nie ada bwt sale n saja ler masuk nak cuci mata...x dak niat pun nak menyoping...pegi ler tgk dkt kasut nyer tempat...adussssss....jatuh cinta tros tgk kasut nie...warna dia memang sama ngan tema yg anies nak...apa lagi...upacara memujuk en. tunang bermula...
so en. tunang kata bj pun kita x bwt lagi mcm nanti klu warna x sama...???ermmm...btol jgk ckp en. tunang...dgn pantas en.tunang sms bang san (keronsang couture) utk inform pasal kasut 2...dia ckp beli jew bwk mai butik dia utk dia pegi crk kain utk bwt bj...hehe..tq bang san...
tunggu apa lagi...sambar tros ler...bkn 1 tp 2 yg anies sambar...coz dua2 kasut memang warna yg anies nak...
yesshhh...mission complete....





~aniesmuyhermosa~

Monday, March 21, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

hyep darls....

arie nie anies buka blog n terpikat dgn 1 contest nie yg di anjurkan oleh misz namee...
tengok jew tajuk da bwt anies tersenyum lebar...memang kena sgt da ler dgn anies nie yg suka senyum x hengat punya...kadang2 tue sampai blh nampak gigi besaq anies nie...hehehe...

contest nie blh bwt anies hilang penat dgn keja....tgk jew tros lupa suma benda lain...kira nak senyum jew...

cuba tgk pic nie...senyum like her....
so nie ler contest yg anies kata 2...


meh cnie anies gtau cara nak masuk contest nie :


1.   Follow blog misz namee ini untuk alwayz update dengan perkembangan contest nie...
2.   Buat 1 entry yang bertajuk CONTEST SENYUM PALING CERIA.
3.   Kemudian letak ler banner contest nie dkt sidebar sekali yerrr...
4.   Letak banner di atas di dalam entry uolls dan link kan tros ke entry contest nie.
5.   Upload kan gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.
6.   Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment.
7.   Last skali uolls kena tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu erkkk....

so tunggu apa lagi darlss...meh ler pakat2 kita join contest nie...tarikh tutup 31/3...tunjukkan skill senyuman menggodazzz darls suma...hehe..
meh tengok pic anies nie..




mengapa saya gembira di dalam gambar nie..????

anies hepy sgt coz my best fwenz a.k.a my sista da kawen...hot sista best fwenz...


nie link fwenz anies :-




Thursday, March 3, 2011

layanzzz picca tunang day..

hyep gurlzz....

okies...anies punya picca da siap utk di publishkan...chewaahhh...mcm ler anies nie artis nak publishkan dkt public...hahaha
korang layanzzz jew la k...
layanzzz jew tau...jgn kutuk erk...x dak ler cantik mana pun...
but nice2 jew...hehe


from me to him


nie hasil tangan anies, adik n kakak anies...



gojes gurlzzz
beradik2 pihak lelaki

tangan x elok nyer..hahaha

my future mil
my mama
family fiance
abah n mama
my big family


~aniesadeq~


~anies muy hermosa~