Tuesday, May 31, 2011

~ kereta 4 wedding or photoshoot ~

ello darls....

1st anies nak gtau anies sgt teruja bila sampai 1 tempat nie...apa yg teruja...????
meh cnie nak gtau....last 2 weeks arie tue anies ada p survey 1 bengkel nie...bengkel kereta...
bengkel nie hanya ada kereta antik sahaja yerrr...2 yg membuatkan anies teruja sgt...
sebenar nyer anies teringin nak carik kereta antik utk wedding nanti...merata anies carik kereta antik nie...punya la susah nak dpt...at last jumpa jgk....but sewa nyer agak expensive...but sgt berkanan...skang nie ngah bwt kira2 sama ada nak amik or not...











cantik kan...huhu...ini baru cikit...ada byk lagi dalam proses ubah suai kasi cun...memang owner bengkel nie sgt cintakan kereta antik...

~ anies muy hermosa ~

8 comments:

  1. kat melesia ni ada ka??hihi

    ReplyDelete
  2. uitt...ofcoz ler ada...bengkel nie pun dkt penang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bengkel nie kat area mana ye..?

      Delete
    2. bengkel nie dkt area penanga,butterworth..
      try search rabvolks....

      Delete
  3. beshnya photoshoot kat kawasan ni

    hi slam kenal b2b. jom exchange link:)

    http://norapurplebridez.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Bkn photoshoot dkt kawasan nie...
    But blh sewa kereta yg Ada di situ...
    n driver dia akan bwk ke mana kita nak pergi...

    ReplyDelete
  5. hi anies. org penang jugak ke? kat mana bengkel keta antik ni? mmg berkenan sgt dengan keta antiikk. tapi mesti mahai nak sewa kann hee

    ReplyDelete
  6. hyep...yups org penang...
    bengkel nie dkt telok ayer tawar...
    agak mahal ler jgk...
    dia kira per hour...harga bergantung pada jenis kereta...

    ReplyDelete